camillaathorn

2011-01-31
08:53:00

Ha ha ha!

Mannen är kvinnans bästa vän. Han hjälper när hon känner sig osäker, tröstar henne efter en dålig dag, inspirerar henne till att göra saker hon aldrig trodde hon kunde göra, gör att hon kan uttrycka sina djupaste känslor, ser till att hon alltid känner sig som den vackraste kvinnan i rummet å låter henne vara trygg, sexig, å oövervinnelig. NEJ VÄNTA !!! Jag tänker på VIN. Det är ju vin som gör allt detta ;)

Var bara tvungen att sno denna när jag såg den på Facbook. ;)
2011-01-30
16:35:53

Huvudvärk....

Oj, vilken trevlig kväll jag hade igår! Tyvärr så har jag fått betala för det idag... :( Först nu känns det liiiite bättre, men det känns fortfarande som att jag har huvudet i ett skruvstäd....
Marie hade gjort helt fantastiskt god mat. :)
Förrätten
Huvudrätten (perfekt tillagad oxfilé)
Och som avslutning en smaskig Tiramisu
Fina flickor
Så himla roligt att träffa tjejerna igen. Det var som sagt en riktigt rolig kväll. Kan vara värt att ha lite (läs:mycket!) skallebank idag. ;)
Har legat på soffan fram tills för en timme sen. Då var jag tvungen kravla mig upp och plocka undan kläderna som hamnade i en hög på toa inatt när jag kom hem, diska och dra en runda med dammsugaren. Nu är jag helt slut, så jag ska fortsätta nöta på soffan. ;)
Imorgon är det till att ta nya tag och masa sig tillbaks till verkligheten. Träning, lunch med fina Nina och sen jobba på salongen.
2011-01-29
13:45:44

Lördag idag

Idag har jag varit effektiv. :) Tvättat, städat, frostat av frysen, rensat i kylen, varit hemma hos mamma och visat nya bilen, och klockan är inte ens två. Ska bara upp en sväng på Maxi också, sen ska jag ladda lite inför tjejmiddagen ikväll. ;)
Igår lagade jag fläskfilé i rosépepparsås, med ugnsrostad
sötpotatis och palsternacka. Gott!
Till efterrätt blev det vaniljkesella med
blåbär, hallon och passionsfrukt. :)