camillaathorn

2010-12-20
14:46:35

Fullspäckad helg

I fredags var vi och käkade och bowlade på Olympia. Kim fyllde år i torsdags, så det var en överraskning till honom. :D
Vi hade super mysigt. Inte helt oväntat loosade jag. Nog för att bowling inte är min starkaste sida i vanliga fall, men lite träningsvärk i armarna ovan på det gjorde inte det lättare. ;)
Trots hjälp från både Engla och Tuva-Li vann inte Kim
Trots den snygga (?) stilen kom jag sist
P låg bra till...
Men då fick Kim till en strike och tog hem hela spelet. :)
Syrran kom näst sist, men ändå såg hon såhär glad ut.
I lördags hade vi våra små syskonbarn här och julbakade. Fem små söta tjejer som gjorde lussebullar, pepparkakor och marsipanfigurer. Jag och P hade nog lika roligt som barnen. :) Men när dom hade gått trillade vi ihop i en hög på soffan, helt slutkörda. ;)
Sen igår var det julfirande med pappa, Titti, Lollo, Dan, Ella, Christian och Karin hemma hos syrran med familj. Vi käkade tacos (mexikanskt julbord? He he...) och 7 sorters kakor till efterrätt. Sen var det julklappsutdelning.
Tomten tittade förbi med godispåsar till barnen
En hel del julklappar under granen.
Världens minsta Hanna Montanna kopia? ;)
Tuva-Li gjorde mig så fin i håret. Blir nog en liten frisör av henne. ;)
Det har som sagt varit en fartfylld helg, men nu är det måndag och verkligheten kallar igen. Nästa gång jag är ledig (helt) är nyårsafton.
2010-12-15
20:36:39

Trötte

Oj oj oj, vad trött jag är... Började träna för 4 veckor sedan. Tidigare när jag tränat tycker jag att jag blivit piggare, men nu är jag helt slut i både kropp och knopp! :S Nåja det är väl kanske en period nu i början innan man har vant kroppen. :P
Känner mig i alla fall duktig som går 3-4 dagar i veckan när jag inte satt min fot på gymmet på typ 2 år! :D
Nu ska jag hälla min stackars värkande kropp i soffan och kolla lite på dumburken innan det är dags att sussa. Upp och träna i morgon innan jobb. :)