camillaathorn

2009-09-29
10:07:28

Imse vimse....

Var hemma hos mammsen imorse när jag slutat jobba för att låna en väska till vi ska resa.
Hade mamma på luren när jag bestämde mig för att jag skulle vara snäll och bädda sängen, så att hon slapp göra det när hon kom hem från jobb.
Jag tar överkastet  och lägger det på sängen. Precis när jag ska vika ut det kryper det fram en riktig bautaspindel!!!!! Och då menar jag att den är SKIT STOR!!!!! Gaaaaah!
Jag skriker till, slänger det ifrån mig och säger till mamma: "Eeeeh, du får nog säga till Kim att han ska kolla sängen innan ni lägger er ikväll."
Hon sa att det brukar vara jättespindlar i överkastet så hon rister alltid det när hon ska bädda. Ja ja, det var den goda gärningen det....
Nu ska jag fixa lite käk och gå ut med vovvarna innan jag ska till salongen.
2009-09-28
14:21:47

Snart jobb

Idag har jag först varit hundvakt till lilla Thea, när grabbarna var på gymmet. Sen kom lilla Tuva-Li på besök. Vi har mumsat muffins, målat naglar, fixat hår och annat tjejigt. Saga är inte så jätte intresserad av barn i vanliga fall, men Tuva-Li tycks hon ha hon fastnat för. :) Vill gärna hoppa upp och ligga i hennes knä och bli klappad av henne. Jag tror att det är för att hon är så försiktig när hon klappar henne. :D Duktiga Tufs!!!
Den lilla skiten herself
Nu kommer snart P hem, då ska vi åka och hämta ut mitt nya körkort. Skulle gjort det redan förra veckan, men det blev aldrig av. :P
Sen är det jobb 15.30-8.30. Vi ska väl kolla lite på "Tinas cookalong" ikväll. :D I love Tina!
2009-09-27
18:40:15

Marknad

Var på Mikaeli marknad på Fredriksdal med syrran, Kim och kidsen. Var lite mysigt att gå runt och titta i stånden och på djuren och alla människor.
Käkade korv och köpte kryddor och dom obligatoriska hårda karamellerna. ;) Köper alltid det när jag är på marknad.
Efter det fick Kimse lite massage på salongen. Inom affären och handlade ingredienser till en äpplepaj. Får väl gå ut och förbereda den nu så att den är färdig till P kommer hem.
Sen är det "Kommissarien och havet" kl 21 på 4:an. Myskväll med andra ord. :)