camillaathorn

2009-08-30
18:34:35

Sista dagen

på detta jobbet. Har nästan precis kommit hem. Känns vemodigt att ha gjort allting där för sista gången. Även om jag ville byta arbetstider och har sett fram emot det jätte mycket, så känns det ändå lite konstigt nu.......... :S
Men men, så är det väl alltid med avslut. ;) Mest av allt kommer jag att sakna mina kära kollegor, och vi har lovat varandra att fortsätta hålla kontakten.
Nu ska jag njuta av att få vara lite mer ledig. Har ju fortfarande två jobb så det kommer ju inte vara semester varja vecka, men bättre åtminstone. :)
Nu ska jag kola på "Vad blir det för mat" och slappa lite i soffan.
2009-08-29
13:28:58

Handlat lite


Känns som att jag inte shoppat fullt så mycket på sista tiden. Eller så är det kanske bara att jag inte lagt in det här. ;)

Stövlar från Skopunkten

2 blusar från Vila

Partytopp och 2 par jeansleggins från Vila

Hade mammsen, Kim och svärmor på middag i går kväll. Det blev oxfilé, potatisgratäng, rödvinssås, sparris och svamp. Mumsigt var det. :)
Skulle jobbat 9-18 idag, men min brukare var bjuden på fest så jag ställde upp på att följa med. Jobbar därför 15-24 idag. Får väl snart röra mig in i duschen och se till att komma iväg. Har tvättat hela morgonen. :P
2009-08-27
20:55:50

Saturday

Har glömt att lägga in bilderna från i lördags. Jag glömde cammen hemma, men syrran hade med sin. Blev inte så många bilder tagna dock. 
Emmisen har fler på face. ;)
Jag hade riktigt roligt. Även om det blev fler shotar än vad jag och Nina brukar klara av så fixade vi det ändå. :) God dricka på Hampan och dans på Swea. 
Sen pallade mina feets inte mer och skorna åkte av utanför Swea, när vi väntade på skjuts hem.
Tack sötaste tjejerna. Vi måste göra om det SNART! Inte ofta syster yster hänger på ju. :D

 Älskade syster och moi
Emmisen
Ninisen            
 Ont i fötterna???