camillaathorn

2009-04-30
20:45:45

Valborg

Har precis kommit hem från jobb och varit ute med jyckarna. Varit på kalas och käkat smörgåstårta från Lasse Rökare  och Snövit tårta. ;) Mums!

Igår på jobb tog vi en promenad till Söder och shoppade lite och käkade lunch. Blev en bakad potatis med ost och skinka för min del. Hittade en söt tröja på BYoung. 

Nina och tjejerna skulle fira Valborg nere på Gröningen ikväll, men P är och fiskar så jag fick åka hem till vovvarna. Men jag tror inte att jag hade orkat åka ner ändå. Är ganska trött och jobbar 9-16 imorgon.
Sen är jag ledig till måndag. :D
2009-04-28
21:59:20

Den osminkade sanningen

När syrran såg detta kortet undrade hon var jag hade köpt det snygga hårbandet. Sanningen är att det kom från ett paket med choklad som jag fick av svärmor när jag fyllde år. Ha ha!!! Jag, P och vovvarna provade det på alla 4, men jag fick inte ta nåt kort på P. Fegis! ;) Har jobbat 9-21 idag. Känner mig liiite trött nu. :( Samma tider imorgon och 9-20 på torsdag. Sen blir det 9-16 på fredag och ledig lördag och söndag. Äntligen! 
Har spelat in Ugly Betty och Desperate Housewifes. Nu börjar Hells kitchen. Sen kallar sängen. ;)
2009-04-27
21:17:32

Ha ha!

cid:002301c8f7a3$e88e50f0$0300000a@LRSU

Till mina vänner som sätter värde på ett glas vin... Och de som inte gör det... 
Som Ben Franklin sa: I vinet finns visdomen, i ölet friheten och i vattnet bakterierna. 
Genom en ny rad  kontrollerade tester är det vetenskapligt bevisat att när vi dricker 1 liter vatten/dag i ett år, har vi fått i oss mer än 1 kg Escherichia coli (E.coli) - bakterier som finns i avföring. Med andra ord: vi konsumerar 1 kilo skit. Detta riskerar vi alltså INTE om vi dricker öl och vin (eller tequila, rom, whisky eller annan sprit) då alkohol genomgår en reningsprosess genom kokning, filtrering och/eller jäsning. 
Visdom: Vatten är skit och Vin är hälsa.. 
Det är därför det är bättre att dricka vin och snacka skit än att dricka vatten och vara full av skit!